PALVELUT

Hyvin suunniteltu järjestelmä antaa loppukäyttäjälle joustavuuttaa sekä mahdollisuuden tulevaisuuden muutoksille. Nykypäivän suunnittelijoilta vaaditaan kykyä asettua loppukäyttäjän rooliin jotta järjestelmä palvelee käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Käytössämme on SVK:n hyväksymä ja Inspecta Sertifiointi Oy:n sertfioitu suunnittelija turvallisuusjärjestelmille.

.

Asennustoiminta kattaa kaikki tarjoamamme turvallisuusjärjestelmät. Ammattitaitoinen asennus takaa toimivan järjestelmän. Monipuolinen huoltotoiminta varmistaa järjestelmien toimivuuden vuosienkin jälkeen. Tarjoamme asiakkaillemme erilaista huoltotoimintaa, kuntokartoituksesta ylläpitoon. Suoritamme määräaikaishuollot vakuutusyhtiöiden ohjeiden mukaisesti ja toimitamme siitä tarkastuspöytäkirjan.

.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua joka takaa sujuvan ja joustavan toiminnan myös käytännössä. Ylläpitopalvelut yhdistettynä suojattuun etäyhteyteen tarjoaa tehokkaan toimintatavan järjestelmien ylläpitoon ja huoltotoimintaan. Toiminnan tarkoitus on tehostaa huoltotoimia ja vähentää fyysisen paikalla käynnin määrää, joka on loppukäyttäjälle kustannustehokasta.

.

Laitealustoina toimivat kotimaiset suojatut etäyhteyspäätteet joilla luodaan vahvasti salattu etäyhteysverkko. Uudenlainen innovaatio tarjoaa myös mahdollisuuden mobiiliyhteyksiin. Samalla tavalla voidaan helposti ja tietoturvallisesti luoda yritykselle eri toimipaikkojen väliset tietoliikenneyhteydet. Yhteys toimii aina paikasta ja ajasta riippumatta. Tämä mahdollistaa myös etähuollon ja ylläpidon tietoturvallisesti.

.

Call Now Button